سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

پس از نصب کامل ورقهای عرشه فولادی و گلمیخ و فلاشینگ و آرماتوربندی به وسیله پروفیلهای ۴۰*۸۰ آهنی و به کمک شیلگ تراز در فواصل ۳ متری، دلیل گذاری میکنیم .

به دلیل آن که سقف‌های عرشه فولادی باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می‌شوند، سرمایه را سریعتر از سقف‌های معمولی باز می‌گردانند.

روش سومی هم برای طراحی به کار می‌رود که بر اساس نتایج به دست آمده از یک سری آزمایش‌های استاندارد انجام می‌پذیرد.

هدف از طراحی آن نیز تحمل بارهای وارده از نظر ساختاری و نیز ایجاد غشایی برای بام است که با حفظ اهداف معماری و کنترل هزینه انجام می‌شود.

در سقف‌های عرشه فولادی می‌توان چند سقف را به صورت همزمان اجرا کرد. اما این امکان در سقف‌های مرکب معمولی وجود ندارد.

قیمت سقف عرشه فولادی با توجه به پروسه ساخت و مواد به‌‌کاررفته در آن متفاوت است. برای اطلاع از قیمت عرشه فولادی می‌توانید به سایت‌های معتبری مانند آیرومارت مراجعه کنید.

برای ساخت عرشه فلزی، نوارهای نازک فولاد گالوانیزه از طریق نورد سرد به پروفیل‌های موجدار یا آجدار به دو شکل تولید می‌شوند:

برش گیر که با نام گل‌میخ هم شناخته می‌شوند به منظور انتقال نیروی برشی از دال بتنی به تیرچه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. این کار به جهت افزایش استقامت و مقاومت ورقه‌های فولادی صورت گرفته و از نقاط قوت این نوع سقف به شمار می‌رود.

استفاده از میلگرد به صورت کلاف به هیچ عنوان توصیه نمی گردد. شبکه به کار رفته میلگرد حرارتی با سقف عرشه فولادی چشمه های ۲۰*۲۰ – ۲۵*۲۵ – ۳۰*۳۰ بسته به فواصل دهانه ها و میزان بارزنده و کاربری ساختمان تعیین می گردد.

روش اول استفاده از دوربین و یا ترازیاب است که در این روش بتن ریزی و کف سازی به کمک دوربین توتال و یا ترازیابهای لیزری صورت میگیرد .حسن این روش سرعت و دقت بالاتر و همچنین عدم نیاز به پروفیل جهت اجرای دلیل می باشد .

برای اتصال عرشه‌های فولادی بر روی میلگردها از گل‌میخ استفاده می‌کنند. مزیتی که این روش دارد این است که موجب کاهش وزن تیرهای فولادی مصرف‌شده می‎‌شود.

علاوه بر سبک وزن بودن و مقاومت بالا، برخی دیگر از این مزایا و دلایل استفاده گسترده از این سیستم سازه‌ای در زیر آمده است.

از این سیستم در سازه‌های شیب دار یا دارای انحنا نیز استفاده می‌گردد.

سقف‌های عرشه فولادی به طور کلی به صورت معمولی، کامپوزیت و قالبی وجود دارند. این نوع سقف‌ها بر اساس ویژگی‌های مختلفی مورد دسته بندی قرار می‌گیرند.

Report this page